Tjänster

Trådning
Vi utför dam- och herrklippningar samt färgningar, toningar, slingor och permanent. Vi utför även trådning av ansiktet och arbetar med löshår och peruker.

Trådning av ögonbryn, överläpp, haka och kinder

Om du är trött på att plocka ögonbrynen själv och vill ha hjälp att effektivt hitta den perfekta formen är trådning något för dig! Trådning kan även användas för att epilera hår i hela ansiktet eller delvis ex. på överläpp, haka och kinder.

Det är skonsamt för huden, stimulerar blodcirkulationen och ger ett jämnt och fint resultat. Till skillnad från rakning och vaxning skalas det översta hudlagret inte bort, därför rekommenderas denna metod till de med känslig hy. Hela hårstrået avlägsnas utan att skada roten på så sätt minskar risken för grövre och mörkare hårväxt.

LöshårLöshår

Vill du vara extra fin i håret, vardag som till fest kan löshår vara en bra lösning för att skapa ett glamoröst hårsvall. Vi erbjuder allt från clip-on lösluggar till peruker. Kontakta oss för så hjälper vi dig att hitta den typ av löshår och den färg som passar dig allra bäst.